Elisabeth, 80: Jag kunde blivit Blåvitts nya sportchef

Nu föll valet på en viss Gren, men det kunde sett annorlunda ut. Det avslöjar Sport-Idol nu. Vi besökte bondjäntan från Katthult och lämnade gården med ett stort frågetecken. Vad i helvete gjorde styrelsen ute på landet över huvud taget?

När vi rullar in på den lilla grusgången till torpet håller Elisabeth Mjölnarsdotter på att mjölka en gammal sjuk ko. Hon hör oss inte, inte ens när vi ställer oss bredvid henne och presenterar oss. Vi tittar ner i hinken under spenarna och får se en tjock grön-orange mjölk. Så här ska fan inte mjölk se ut. Det luktar cancer och kon stapplar till och faller rätt över Elisabeth, 80, som var nära att bli IFK Göteborgs nästa sportchef. Där slutar vårat besök och räddningstjänsten tar över.

Kort faktoid: Elisabeth hade en sur odör av svår demens och bältros, en svart mustasch och noll tänder i munnen. Detta som såg så lovande ut lämnar vi nu bakom oss och blickar framåt. Sport-Idol ska berikas med flera intressanta artiklar i sommar och vi ber våra läsare att besöka hemsidan flitigt. På återseende!

Clarissa Cox

Tweets

Aktuella resultat